luni, 1 decembrie 2008

Cluj weekend

S-a deschis bamboo la cluj!
concret
: 3 mil de euro investite
: prima seara (joi, 04&12&2008) au venit in jur de 6000 persoane
: fitzele s-au mutat la cluj, dar cred ca acest oras... zic ei ca minunat, eu nu, nu e pe genul fitze a la bamboo... dar se prostesc ei! Traiasca nenea Joshua & Boteze!



Tipsuri pt CJ:
femei de femie in zona asta a tarii!
si hotelul Tulip Inn, daca intradevar vrei sa faci sex la aer curat, in super lux! Deci, daca agatzi la bamboo... o duci cam 20 de minute prin boschetzi din cj si din imprejurimi..si la un moment dat ti se arata ( asta o vezi ziua) o super priveliste cu un super hotel!!
so....o duci la fitza..dar cam nasol ca dupa ce ti-ai facut treaba cu ea/ele, taxiul o sa o cam usture ...sau arda ...!!

aa...si citeam pe http://rhadu.wordpress.com/2008/09/10/de-ce-nu-are-nevoie-clujul-de-bamboo/#comment-1537 despre ce vb mai inainte!
pai se pare ca bamboo a devenit factor economico-socialo-etc la cluj! ma bucura! si inca odata...ce destepti e asthia, Joshua si Boteze! Cumd e le-a trecut lor prin minte cj-ul?!
Concluzia: club super lux, oamenii vin, preturi rezonabile! aaa...si intraraea nu e 100ron... mult mai putin...sub 50ron! dar de obicei nu e intrare!

Niciun comentariu: