luni, 17 noiembrie 2008

Chirila e un porc..oare?

Astazi, 17&nov&2008, Domn Tudor Chirila, ex vama veche, ex andreea raicu, a pozat cu un porc in brate! adica a luat un porc ( ghici ce e ala)..era cat pe aici sa-l pupe in sau pe .. bot! si l-a strans la piept! de.... lipsa de andreea... patetic si ingamfat...cum cine? porcu..ca nu doar Tudor! El, doar se resimte dupa despartire!! Ea.. doar face tricouri! Si nu orice fel de tricouri... ci scrise...inscriptionate cu tot felul de mesaje..poate poate...



(by andreea raicu)

In fine..o inteleg pe andreea esca.... face tricouri asemanatoare pt copii, de pana la 2-3 ani...dar raicu... ... in fine..hai sa nu fiu rau...daca nu o simpatizez pe ea..pt ca e o poarca...dc sa o vb de rau?!
ce am zis? poarca?!?! pai d'aia.... a luat in brate tudor sarmanul porc......
aa... sa nu uit...evenimentul cu porcul a celebrat defapt lansarea ultimului videoclip al formatiei VAMA, "tata taie porcu'". Videoul' este un desen animat, iar ca rol principal este un porc, ca simbol al normelor UE de taiere al bietului animal in ajunul Craciunului..si mai ales ca simbol al omului politic din ziua de astazi! O ironie a sortii! VAMA se tot lauda ca va sustine acest candidat, porcul, pentru o functie bine meritata in Parlamentul Romaniei! Pe numele sau de scena, Stelian Popescu, a guitat de cateva ori... si nu avut nimic impotriva .. in final!!
Oricum... o buna modalitate de lansare si de promovare a videoclipului!

poate sa zica cineva ceva?!




Vama - Tata taie porcu'
Vezi mai multe video din Divertisment »

Niciun comentariu: